KINDEREN EN JONGEREN

Ik werk als GZ-psycholoog en kinder- en jeugdpsycholoog met veel plezier met kinderen en jongeren, help ze graag met hun vragen en problemen. Het is goed om al jong je problemen leren op te lossen zodat je dit in de toekomt zelf kan toepassen. Kinderen en jongeren zijn kwetsbaar zeker als ze voor wat voor reden ook tegen moeilijkheden aanlopen. Ik zie elke dag als een kans om hun ervaringswereld lichter en aangenamer te maken. Moeilijkheden kunnen zich voordoen in emotionele problemen,  sociale- of leerproblemen, gedrags- of ontwikkelingsstoornissen of identiteitsvragen. Daarnaast begeleid ik ouders in het omgaan met deze problematiek.  De hulp wordt in een kleinschalige en vriendelijke omgeving gegeven op een laagdrempelige en professionele manier.

De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt met kinderen met ontwikkelingsproblemen en daarnaast  in het speciaal onderwijs. De laatste 15 jaar heb ik me toegespitst op de basis psychologische hulpverlening aan kinderen en jongeren en hun ouders/verzorgers.