DE KWISPELENDE THERAPEUT

Ze noemen we ook wel de kwispelende therapeut, ha ha. Ik ben Bobbi en ik ben op 13-01-2020 geboren. Ik ben een Australian Labradoodle en vanaf jongs af aan getraind om met jullie te werken. Mijn baasje heeft ook moeten leren om goed met me om te gaan. Ik ben vaak geaaid en meegenomen om te wandelen en te luisteren in allerlei situaties. Ik maak graag contact, speel graag met kinderen, zeker als je duidelijk zegt en laat zien wat ik voor je kan doen. Zelfs als je allergisch bent voor honden kan je met mij werken, omdat ik hypoallergeen ben. Dat betekent dat mensen voor mijn hondenharen meestal niet allergisch zijn.

Misschien leer je wel dat je veel meer durft bij mij dan in de klas en opeens je stem veel harder klinkt en je luidt en duidelijk zegt wat je wilt. Als je een nare ervaring met honden heb, kan ik je misschien meer zelfvertrouwen geven door met me om te gaan.  

Ik heb alles geleerd van mijn grote broer River. Helaas is River op 19-01-2021 overleden. We missen hem heel erg. Wil je wat meer over River weten? Klik dan hier.